• Els títols de la companyia ferroviària van aconseguir els 5,10 euros per acció
  • Alstom, CAF i Siemens també competien per fer-se amb l'acord

Talgo cau un 15,3% des dels màxims de novembre, quan va aconseguir els 5,10 euros per acció, fins als 4,33 euros per títol, en una jornada en la qual perd entorn d'un 4%. La companyia perd gairebé tot el que va guanyar després de fer-se amb el 'macrocontrato' de l'AVE.

  • 4,43€
  • -0,56%

La empresa ferroviària espanyola es va disparar després d'haver aconseguit el passat mes de novembre el 'macrocontracte' de l'AVE, pel qual també competien Alstom, Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils (CAF) i Siemens, estimat en 2.642 milions d'euros.

El denominat 'contracte ferroviari del segle' contempla la fabricació i subministrament de quinze nous AVE i una comanda addicional de quinze trens més que l'operadora anirà sol·licitant per lots de cinc unitats en funció de les seves necessitats. També abasta el posterior manteniment dels vehicles durant quaranta anys.

Renfe busca un tren que circuli a una velocitat de fins a 320 quilòmetres per hora i de gran capacitat, això és, que pugui transportar a un mínim de 400 viatgers.

Noticias relacionadas

contador