• El grup ha arribat a caure més d'un 5% aquest dimecres
cbtalgo6 short

Talgo s'ha desplomat un 5% al Mercat Continu aquest dimecres després de conèixer que ha trencat el seu acord amb la multinacional ABB per al subministrament de la tracció del seu tren d'Alta Velocitat, segons informa el diari Expansión.

  • 4,40€
  • 0,46%

Els analistes de Link Securities apunten que és una "notícia negativa per a la cotització de Talgo", si bé, reconeixen que "no s'haurien treure conclusions precipitades" i afirmen que "confiem que arribi a un acord amb un altre subministrador". Així mateix, recorden que el seu preu objectiu és de 6,42 euros per acció i la seva recomanació d’'acumular'.

Per la seva banda, els experts de Banc Sabadell també qualifiquen la notícia de "negativa", per suposar "un contratemps per complir amb l'esmentat contracte amb Renfe". Així mateix, Sabadell apunta que "el canvi de proveïdor podria tenir algun impacte en el compliment del calendari previst i en els costos associats al projecte".

Els experts de Link Securities afirmen la seva confiança que "s'arribi a un acord amb un altre subministrador"

Des d’Expansión apunten que els directius de Talgo ja han iniciat converses amb Ingeteam, l'enginyera basca amb la qual ja ha col·laborat en comandes anteriors.

Talgo buscarà així un remei a aquest contratemps en la producció d'Avril per a Renfe, una comanda valorat en més de 2.600 milions d'euros, que ha de lliurar-li a partir de l'any 2020.

Talgo ha arribat a caure un 5,5% aquest dimecres fins als 5,21 euros per acció. Així mateix, la companyia va anunciar aquest dilluns a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que publicarà els seus resultats del primer trimestre del 2018 el proper 11 de maig abans de l'obertura del mercat.

El grup es va disparar a prop del 6% el 5 d'abril, amb un fort volum de negociació, després del gest de complicitat de la suïssa UBS que va iniciar la cobertura del valor atorgant-li una recomanació de 'compra'. En aquests moments, la companyia és una de les quals més puja al Continu aquest any, amb una pujada acumulada del 29%.

Noticias relacionadas

contador