ep el consejero delelgado de cellnex telecom tobias martinez y el presidente franco bernab en la
CELLNEX TELECOM

Sorpresa a Cellnex, un dels valors més alcistes de 2020. Franco Bernabè ha renunciat al seu càrrec de conseller dominical i president del consell d'administració "per raons personals", segons ha comunicat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV ). Les accions de la companyia cauen un 2%, fins als 50,24 euros.

  • 31,39€
  • 0,74%

Bernabè presidia l'òrgan de direcció de l'empresa des de juliol de 2019, període en què Cellnex ha tingut un fort creixement i en què ha emprès dues ampliacions de capital, realitzades a l'octubre de 2019 i l'agost de 2020, per valor de 6.500 milions d'euros.

A més, sota el seu mandat, l'empresa ha realitzat inversions per 14.000 milions d'euros, entre la qual destaca l'adquisició de la divisió de telecomunicacions d'Arqiva al Regne Unit o la compra d'emplaçaments a Hutchison per 10.000 milions d'euros.

Sota la presidència de Bernabè, Cellnex ha passat d'operar en set països i comptar amb 55.000 emplaçaments a fer-ho en 12 països i tenir més de 100.000 emplaçaments en cartera.

L'empresa també ha comunicat que l'actual vicepresident del consell d'administració, Bertrand Kan, assumirà les funcions de president de manera interina fins que es nomeni un nou màxim responsable de l'empresa.

Noticias relacionadas

contador