ep seu de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Cellnex es troba entre les companyies interessades a fer-se amb part de les torres de telecomunicacions de CK Hutchison. Segons informa Bloomberg aquest dimarts, la multinacional asiàtica controlada per Li Ka-shing, d'Hong-Kong, està valorant la venda d'una participació minoritària a la filial de torres CK Hutchison Networks.

  • 30,70€
  • 0,49%

La cotitzada de l'Ibex 35, que avui ja perd un 3% i se suma a les caigudes generalitzades del selectiu espanyol, cerca així continuar expandint-se.

El full de ruta de Cellnex passa, de fet, per dur a terme una ampliació de capital de fins a 3.000 milions d'euros per sufragar futures compres, segons les últimes informacions. L'agència nord-americana matisa que les negociacions entre l'espanyola i la xinesa són encara a la primera etapa i que encara no hi ha una oferta formal sobre la taula.

Malgrat les caigudes que registra aquest dimarts, Cellnex acumula una pujada del 50% enguany. El consens d'analistes continua recomanant 'comprar'-ne els títols, en veure'l com el principal jugador de les torres del Vell Continent.

Si ens fixem en el seu aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, reconeix que ens trobem al davant d'un títol "avorridament alcista". És un valor en pujada lliure absoluta, i "ja sabem que no hi ha senyal de fortalesa més clara que aquesta en el mercat", remata

Noticias relacionadas

contador