ep archivo   seguidores solares bifaciales de soltec
SOLTEC - Archivo

Soltec, a través de la seva filial Soltec Energies Renovables, ha signat amb Moss & Associates el subministrament de seguidors solars per a dues plantes fotovoltaiques a Colorado (Estats Units), amb una potència instal·lada de 700 MW.

  • 2,24€
  • 3,46%

La companyia ha fet aquest anunci després d'avançar, la setmana passada, uns resultats trimestrals que no van agradar al mercat i que van provocar importants caigudes en borsa. La cotitzada ha avançat que facturarà un 24,8% menys durant el primer semestre del l'any, amb 87 milions d'euros.

L'EBITDA ajustat del grup ha entrat en terreny negatiu durant el segon trimestre, als 12 milions. A més, la posició neta de caixa de Soltec ha tancat la primera meitat de l'any amb 20,4 milions. La companyia ha recordat que té projectes signats per valor de 363 milions i un volum total de projectes de 2.906 milions

De cara a mitjà termini, Soltec ha mantingut inalterades les seves previsions de negoci, tot i reconèixer certes alteracions conjunturals. Per al conjunt de l'any, el grup espera que la divisió industrial facturi entre 395 i 440 milions, amb un marge d'EBITDA d'aproximadament l'1%.

Noticias relacionadas

contador