ep imagen de la planta solar granja de solarpack en chile
SOLARPACK - Archivo

José María Galíndez Zubiría i Pablo Burgos, fundadors de Solarpack, i la família Ybarra Careaga han tancat la venda d'un paquet de 4.122.000 d'accions, representatives d'un 12,39% del capital social de l'empresa, per un import de 101 milions d'euros, el preu de venda del qual és de 24,50 euros per acció (descompte de l'11,8% enfront del tancament de la passada jornada). La companyia cau un 11% en borsa a aquesta hora.

  • 26,45€
  • 0,00%

Aquesta desinversió en el grup de renovables s'ha completat en només unes hores a través d'una col·locació accelerada dirigida exclusivament a inversors qualificats.

En concret, s'ha col·locat un paquet de 4.122.000 d'accions de 30 inversors internacionals per aquest import total de 101 milions d'euros, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Un cop finalitzada la col·locació, la societat Beraunberri, en mans de José María Galíndez Zubiría i la seva dona, controlarà el 40,12% del capital social, mentre que Burgest 2007, de Pablo Burgos, en controlarà el 7,94%.

Per la seva banda, la societat Landa LLC, d'Antonio Galíndez Zubiría, controlarà un 2,92% del capital social i Onchena, holding de la família Ybarra Careaga, poseará un 5,08% del Solarpack.

Els venedors, en el seu interès d'incrementar el 'free-float' de la societat, han subscrit un contracte de col·locació amb les entitats col·locadores en els termes habituals en les presents operacions. Sota el contracte de col·locació, estan subjectes a un 'lock-up' de 90 dies enfront de les entitats col·locadores, subjecte a les excepcions característiques d'aquestes operacions.

Noticias relacionadas

contador