ep en bolsa solarpack
SOLARPACK - Archivo

El benefici net de Solarpack durant el primer semestre de l'any ha caigut fins als 100.000 euros enfront dels 4,8 milions d'euros del primer semestre del 2020, a causa de principalment la menor activitat constructiva per a tercers registrada durant 2021.

  • 26,45€
  • 0,00%

Els ingressos operatius de la companyia, especialitzada en energia solar fotovoltaica, es van situar als 72.700.000 enfront dels 81,0 milions del primer semestre del 2020, mentre que l'EBITDA va ser de 24,2 milions des dels 29,6 milions del mateix període de fa un any.

Solarpack ha dit que aquests resultats són "sòlids" i ha explicat que la unitat de Power Generation (POWGEN) ha estat la principal contribució a l'EBITDA, amb 450 MW operatius atribuïbles.

A més, la companyia continua amb l'execució de la seva cartera de projectes en construcció, que suma 180 MW repartits a Malàisia, Xile i Espanya. Solarpack estima participar durant els pròxims mesos amb gairebé 3,6 GW de projectes en desenvolupament en licitacions i processos de venda d'energia a llarg termini als EUA, Espanya, Colòmbia, Xile, Sud-àfrica, Malàisia i Índia, entre d'altres mercats. Posa en marxa 22 MW a Xile i comença les obres de 10 MW a Espanya.

Finalment, en el marc del seu pla de sostenibilitat per a 2021-2023, Solarpack ha aprovat el seu pla d'acció social destinant 2,6 milions durant aquest període per a iniciatives d'impacte social i econòmic, principalment a les zones on la companyia opera i destinades a afavorir l'accés a energia neta i assequible per a tots i a l'educació "com a element clau de desenvolupament econòmic i social".

Noticias relacionadas

contador