ep solaria 20200925093004
SOLARIA

Solaria ha arribat a un acord de compravenda d'energia a llarg termini (PPA) amb Axpo Ibèria. Segons han anunciat, la durada de l'acord serà de deu anys i l'electricitat se subministrarà des d'una planta a Castella-la Manxa i dues més a Castella i Lleó que es posaran en marxa al llarg de l'any 2021.

  • 9,50€
  • -3,60%

"Malgrat la situació actual, estem demostrant que continuem sent capaces de signar importants PPAs amb empreses de primer nivell com Axpo. Així mateix, continuem apostant per vendre l'energia de les nostres plantes fotovoltaiques a un preu tancat a llarg termini, cercant sempre l'estabilitat dels nostres ingressos futurs", ha destacat el president de Solaria, Enrique Díaz-Tejeiro.

L'energia abocada a la xarxa per part de les plantes fotovoltaiques incloses en aquests contractes serà 100% renovable i reduirà l'emissió de CO₂ a l'atmosfera en més de 48.000 tones anualment, ajudant així a la Directiva Europea 2009/28/CE de reducció de gasos contaminants. El volum d'aquests contractes equival al consum de més de 73.000 llars a l'any.

"La gran experiència del grup Axpo en aquesta mena de projectes arreu d'Europa, així com la nostra solvència creditícia, ens situen en una posició privilegiada a l'hora de continuar promovent iniciatives similars a la península durant els pròxims anys", ha ressaltat, per part seva, el director general de Axpo Ibèria, Ignacio Soneira.

Noticias relacionadas

contador