solaria680

Solaria és un dels millors valors del Mercat Continu aquest dijous. L'energètica puja un 4% després d'anunciar un ambiciós Pla Estratègic, al qual anticipa la construcció de plantes fotovoltaiques a Espanya per subministrar 1,3 gigawatts de potència.

  • 9,57€
  • 0,68%

"Solaria és l'únic productor solar europeu amb experiència en tota la cadena de valor", afirmen des del grup energètic espanyol.

"Solaria és l'únic productor solar europeu amb experiència en tota la cadena de valor"

"L'estratègia de Solaria es basa en el desenvolupament de projectes i les adquisicions centrades en el creixement de la cartera i l'EBITDA", segueixen apuntant al seu comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

A més, la companyia recorda que "posseeix 2.300 megawatts en projectes de desenvolupament situats en atractives regions".

Solaria afirma, a més, que "està ben posicionada per convertir-se en el principal productor d'energia solar fotovoltaica d'Espanya". A més, apunta cap a la seva internacionalització amb "l'exitosa estratègia d'adquirir 4,3 megawatts a Itàlia i l'actual procés de refinançament de la seva cartera de 50 milions d'euros que negocia en aquests moments al país".

Noticias relacionadas

contador