• La plataforma arriba als 187 milions d'usuaris, un 5% més que al trimestre passat i un 18% més que un any abans
  • Les pèrdues de 350 milions de dòlars, 13 centaus per acció, van superar els 16 centaus que esperaven els analistes
snap snapchat app

Snapchat veu la llum al final del túnel. Snap, la companyia propietària de l'aplicació de missatgeria efímera, ha sorprès el mercat superant les previsions per als seus resultats de l'últim trimestre del 2017. Les dades d'ingressos, beneficis i nombre d'usuaris van superar de forma folgada els pronòstics dels analistes i mostren un nou entorn de creixement per a la plataforma.

  • 11,64$
  • 0,21%

Fa gairebé un any que Snap sortís a borsa envoltada d'una gran expectació. La propietària de l'aplicació snapchat no ha viscut un any fàcil i les pèrdues es van anar sumant gairebé de jornada a jornada. Per sort per als seus accionistes, la companyia els ha donat un respir. "El nostre negoci realment es va unir a finals de l'any passat", va explicar Evan Spiegel, director executiu d’Snap, durant una conferència telefònica amb analistes.

Les accions de la companyia van pujar després del tancament de la sessió més d'un 20%. Els 286 milions de dòlars d'ingressos durant el quart trimestre de 2017 que va anunciar l'empresa va superar en un 72% els resultats del mateix període de l'any anterior i va polvoritzar en més de 30 milions la previsió dels analistes. Els usuaris únics diaris també van superar les estimacions i va suposar el millor creixement en més d'un any. Snapchat compta amb més de 187 milions d'usuaris diaris en la seva plataforma, un 5% més que al trimestre passat i un 18% més que un any abans.

Finalment, la companyia va anunciar unes pèrdues de 350 milions de dòlars, 13 centaus per acció, que millora la previsió de 16 centaus per títol que estimaven els analistes. Una gran notícia després que al trimestre passat Snap registrés una pèrdua neta del doble de la previsió.

La principal font d'ingressos de la companyia prové de la publicitat. La instal·lació d'un sistema automatitzat de campanyes promocionals han permès que creixin les campanyes i augmentin el nombre de compradors d'espais publicitaris dins de l'app.

contador