• Aquests són els resultats preliminars, ja que Sixt no oferirà els seus resultats definitius fins al mes de novembre
ep standsixt
SIXT

L'empresa de lloguer de vehicles Sixt ha aconseguit un benefici abans d'impostos de més de 220 milions d'euros durant els nou primers mesos de l'any, és a dir, des de gener fins a setembre de 2017. Això implica una pujada del 28% en comparació amb el mateix període de l'any anterior, segons les dades preliminars que ha publicat la companyia i recull Europa Press.

Sixt, que donarà a conèixer els seus resultats definitius fins setembre el pròxim 15 de novembre, ha assenyalat que l'evolució del seu negoci durant els tres primers trimestres de l'any va ser "significativament" millor que la de l'esmentat període de 2016.

Sixt ha experimentat un "sòlid creixement" en la seva facturació operativa

Així, ha assenyalat que la corporació ha experimentat un "sòlid creixement" en la seva facturació operativa, i alhora ha destacat que es va registrar una millora en la divisió de lloguer de vehicles, especialment al mercat alemany.

En línia amb aquests resultats positius obtinguts entre gener i setembre, la direcció de la companyia estima comptabilitzar una millora significativa en el seu benefici abans d'impostos per al tancament de 2017 en comparació amb els guanys brutes de 218 milions d'euros de 2016.

Noticias relacionadas

contador