ep aerogenerador 4x de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo

Siemens Gamesa ha signat el seu cinquè projecte nearshore (situat a l'aigua, a prop de la costa) a Vietnam mentre el govern del país avança ràpidament en els seus objectius d'energia renovable.

  • 18,05€
  • 0,00%

Hiep Thanh de 78 MW serà el parc nearshore més gran fins avui al país, i s'afegeix als 174 MW que ja ha tancat la companyia en projectes d'aquest tipus a Vietnam. D'aquesta manera, Siemens Gamesa s'aferma com un dels principals protagonistes d'aquest segment al creixent mercat vietnamita, gràcies a la seva dilatada experiència en el disseny i construcció d'aerogeneradors onshore i offshore.

El parc de Hiep Thanh estarà situat a l'aigua, a una distància d'entre 1 i 3 quilòmetres de la costa de la província de Tra Vinh. El projecte està sent desenvolupat per EcoTech Tra Vinh Renewables JSC, i els seus inversors, Janakuasa Pte Ltd, Ecotech Vietnam, Climate Investor One, gestionat pel fons Climate Fund Managers (CFM), i ST International. Siemens Gamesa ha format un consorci amb PowerChina Huadong Engineering, l'empresa líder d'enginyeria i construcció d'eòlica offshorede la Xina, per a oferir una solució EPC (clau en mà).

El projecte estarà equipat amb 18 aerogeneradors del model SG 5.0-145, que estaran entre els més potents del país. La seva posada en marxa està prevista per al tercer trimestre de 2021. A més, la companyia s'encarregarà del seu manteniment durant deu anys.

Vietnam està accelerant el seu desenvolupament de les energies renovables, un pas essencial per a la recuperació econòmica post Covid-19 i per aconseguir els seus objectius energètics a llarg termini. A Siemens Gamesa comptem amb els desenvolupaments tecnològics i les capacitats d'execució necessàries per donar suport als nostres socis a Vietnam en la seva aposta per la transició a l'energia neta”, ha destacat Enrique Pedrosa, Chief Regions Officer de la divisió Onshore de Siemens Gamesa.

A Vietnam, Siemens Gamesa ha construït ja tres parcs i en té set més en construcció. Durant els últims tres anys, la companyia ha venut més de 550 MW en aquest mercat.

Noticias relacionadas

contador