siemens gamesa finlandia

Siemens Gamesa i el promotor OX2 han signat un nou contracte per al subministrament de 145 MW en el projecte següent, que comptarà amb 22 aerogeneradors del model SG 6.6-170.

El parc eòlic Niinimäki estarà ubicat al municipi de Pieksämäki, a la regió de Savonia, al sud de Finlàndia. Per a aquest projecte, els aerogeneradors SG 6.6-170, pertanyents a la plataforma Siemens Gamesa 5.X, es col·locaran sobre torres molt altes, de 165 metres d'alçada, cosa que permetrà aprofitar al màxim les condicions de vent de la regió, ha explicat la companyia. Un cop entri en funcionament, el parc subministrarà energia neta suficient per abastir unes 100.000 llars.

Aquest acord amb OX2 s'ha segellat unes setmanes després de la signatura del projecte suec de Riberget de 70 MW. En total, Siemens Gamesa ha signat contractes de subministrament per a OX2 per un total de més de 700 MW.

Un cop conclogui la instal·lació del parc, prevista per a finals del 2024, Siemens Gamesa també s'encarregarà dels serveis d'operació i manteniment durant 35 anys.

Noticias relacionadas

contador