• En concret, la companyia instal·larà 135 turbines del model G114-2.0 MW i 28 unitats del G97-2.0 MW en diversos parcs, que entraran en funcionament al març de 2018
ep parque eolicosiemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa Renewable Energy, el fabricant d'aerogeneradors líder a l'Índia, ha signat diversos contractes en aquest país per al subministrament de 326 MW a diferents operadors independents i clients industrials en diferents projectes.

  • 18,05€
  • 0,00%

Segons els acords signats, Siemens Gamesa s'encarregarà de tota la infraestructura necessària per a l'operació del parc, així com del subministrament, instal·lació i posada en marxa de 135 aerogeneradors G114-2.0 MW i 28 turbines G97-2.0 MW per diversos dels principals operadors i promotors independents (IPP) del país, així com per a diferents clients industrials. Els parcs -un total de 26, amb una capacitat d'entre 2 MW i 60 MW, estaran a punt per a la seva posada en marxa al març de 2018.

"Estem molt satisfets amb l'anunci d'aquests contractes a l’Índia. Aquestes comandes són un senyal positiu del desenvolupament del mercat i consoliden significativament la nostra confiança, mentre ens preparem per a la següent etapa de Siemens Gamesa al país. Amb el suport dels nostres clients i del nostre eficient equip, ens encaminem cap a un gran 2018", ha subratllat Ramesh Kymal, CEO de la divisió onshore de Siemens Gamesa a l'Índia.

El govern indi ha anunciat recentment una subhasta de 6 GW per als propers 4 - 5 mesos. Aquest calendari de subhastes és un senyal positiu per a la indústria en aquest moment i accelerarà el desenvolupament de nous projectes. La companyia espera que el mercat indi s'estabilitzi el 2018 i es recuperi completament el 2019.

Present a l’Índia des de 2009, Siemens Gamesa ha instal·lat 5 GW en aquest país. La companyia s'ha erigit per tercer any consecutiu com el primer fabricant del país, segons la consultora MAKE.

Les accions de la companyia pugen un 1,34% fins als 12,86 euros i ja avança més del 12% en l'acumulat anual, xifra que el converteix en el valor que lidera les pujades. Aquesta pujada contrasta amb el fet que el 2017 Siemens Gamesa va ser el fanalet vermell de l'IBEX 35.

Noticias relacionadas

contador