ep markus tacke nuevo consejero delegadosiemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa ha subscrit un contracte de finançament sindicat i línia de crèdit rotatiu multidivisa amb diverses entitats de crèdit nacionals i estrangeres per un import total de 2.500 milions d'euros. Així ho ha anunciat la companyia a través d'un comunicat.

  • 18,05€
  • 0,00%

En concret, aquest contracte reemplaça el crèdit per import de 750 milions d'euros que la companyia va signar el 2017 i que vencia al gener de 2022.

Aquest contracte reemplaça el crèdit per import de 750 milions d'euros que la companyia va signar el 2017

El grup ha destacat que l'operació va tenir "un gran èxit" en aconseguir compromisos d'entitats financeres per sobre dels 3.800 milions d'euros.

L'ús dels fons serà per fins corporatives generals i per refinançar posicions de deute pendents a curt i llarg termini, ha afegit el fabricant d'aerogeneradors.

El contracte inclou un tram a tres anys -amb venciment el 2021- de 500 milions d'euros i un tram de crèdit rotatiu a cinc anys -amb venciment el 2023 i dues opcions de pròrroga d'un any- de 2.000 milions d'euros.

Durant el seu segon trimestre fiscal, Siemens Gamesa va reprendre els beneficis, amb 35 milions d'euros, encara que va tancar sense guanys el primer semestre fiscal, que comprèn des d'octubre de 2017 al març d'aquest any.

El fabricant d'aerogeneradors va aconseguir unes vendes de 2.242 milions d'euros durant el segon trimestre del seu exercici fiscal (des de gener a març d'aquest any), xifra que suposa un descens del 29% respecte al mateix període de l'exercici anterior.

Noticias relacionadas

contador