• La meitat de la retallada es produirà a Navarra, amb 107 acomiadaments a les seves tres plantes
  • Siemens Gamesa ha començat aquest dijous amb la negociació del seu pla de reestructuració
ep siemens gamesa turbina
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa ha iniciat aquest dijous la ronda de consultes a Espanya per acordar les mesures del seu pla de reestructuració. La companyia preveu una reducció de plantilla de 272 persones a Espanya durant aquest any fiscal que va des d'octubre de 2017 fins a setembre de 2018. Aquesta reducció és menor que la prevista inicialment que era de 341 per a aquest any fiscal i 408 per als propers 3 anys.

  • 18,05€
  • 0,00%

Tal com ha indicat la companyia en un comunicat aquesta reestructuració "és un pla necessari per enfortir la companyia i consolidar el seu lideratge al mercat". El procés de negociació amb els sindicats té un termini màxim d'un mes i té l'objectiu, segons el comunicat, d'acordar una solució satisfactòria per a totes les parts.

Aquesta mesura està distribuïda entre les diferents àrees de la companyia: Serveis (149), Onshore (92), Offshore (24) i Corporatiu (7). Per centres de treball, el pla afectarà Navarra amb 107 acomiadaments a les seves tres plantes: Sarriguren (92), Orcoyen, (11) i Agustins (4); a Madrid (78); Zamudio a Biscaia (48); Albacete (4); Medina del Campo a Valladolid (5); Burgos (2); Santiago de Compostel·la a Galícia (6); Arnedo a La Rioja (4); Torremolinos a Màlaga (6); Paterna a València (5) i Saragossa (7).

Està previst que les negociacions s'estenguin durant un termini màxim de 30 dies. La companyia informarà dels acords assolits en el moment oportú, un cop finalitzades les negociacions.

Noticias relacionadas

contador