siemens gamesa resultados portada
BOLSAMANIA
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa ha estat el segon pitjor valor de l'IBEX, amb una retallada del 3,47%. La companyia ha recordat aquest dilluns que demà dimarts publica els seus resultats corresponents al primer trimestre de l'exercici fiscal 2019 i que a les 9:00 hores començarà la presentació adreçada als analistes.

Els experts d'IG recorden que els antecedents de la publicació de resultats han estat amb forts moviments de més del 10% durant les últimes presentacions. "Els inversors desfan posicions per protegir-se davant forts augments de volatilitat en cas de repetir-se situacions del passat", indiquen aquests analistes.

El passat 6 de novembre, Siemens Gamesa es va disparar un 14,5% després de publicar els seus comptes de l'exercici fiscal 2018 (entre octubre de 2017 i setembre de 2018). La companyia va guanyar 70 milions d'euros durant aquest període, però no va proporcionar comparable amb el benefici net del mateix període de fa un any a causa que llavors encara no era una empresa fusionada. Durant el quart trimestre fiscal (de juliol a setembre), l'empresa va guanyar 25 milions. Els experts van destacar llavors que les xifres havien estat "relativament en línia amb el que s'esperava", i van subratllar la "forta entrada de comandes en el trimestre". En aquest sentit, han precisat que l'entrada de comandes millorava la visibilitat de l'empresa de manera "notable".

Per al primer trimestre fiscal, el consens de FactSet espera que el benefici net de Siemens Gamesa arribi als 25 milions d'euros. "Molt atents als resultats demà i molta precaució al respecte", recalquen des d’IG.

Noticias relacionadas

contador