siemens gamesa parque eolico

Siemens Gamesa llança una pala reciclable, RecyclableBlade, per a projectes eòlics en terra ferma. Aquesta pala reciclable per a eòlica terrestre ja està disponible i llesta per a la seva comercialització.

  • 18,05€
  • 0,00%

Siemens Gamesa va llançar la RecyclableBlade per a projectes eòlics marins el setembre del 2021 i després de només deu mesos, al mes de juliol passat, es van instal·lar les primeres pales al parc de Kaskasi de RWE, al mar del Nord alemany. Ara, Siemens Gamesa fa el següent pas amb el llançament de la versió d'aquesta pala reciclable per a eòlica terrestre.

"El llançament de la nostra RecyclableBlade per a parcs eòlics en terra ferma és un èxit molt destacat dels nostres equips. Des del principi la idea va ser disposar d'aquest producte per a alta mar i en terra ferma, de manera que estem molt satisfets de poder oferir ara als nostres clients les dues versions d'aquesta pala reciclable", ha assegurat Jochen Eickholt, CEO de Siemens Gamesa.

Amb la RecyclableBlade per als parcs terrestres, Siemens Gamesa avança en la seva Visió de Sostenibilitat 2040, que té com un dels seus principals objectius produir aerogeneradors totalment reciclables abans del 2040.

"Amb el nostre compromís perquè l'energia eòlica sigui el més sostenible possible a cada etapa de la seva vida útil, estem guiant la indústria eòlica cap a la circularitat total. Volem que les solucions eòliques de Siemens Gamesa, en col·laboració amb els nostres clients i proveïdors, segueixin sent un element clau per ajudar els països a complir els seus objectius d'emissions netes de carboni", ha afirmat Tim Dawidowsky, director d'operacions i de sostenibilitat de Siemens Gamesa.

Noticias relacionadas

contador