eolienne siemens gamesa 20210622121300

Siemens Gamesa i Renewable Energy Systems (RES) han signat un acord per al subministrament de 100 MW al parc eòlic de Hilda, ubicat a la regió d'Alberta, al Canadà, tal com ha informat l'energètica en un comunicat.

  • 18,05€
  • 0,00%

Aquest projecte generarà prou electricitat neta per proveir 50.000 llars a través dels 20 aerogeneradors del model SG 5.0-145 amb una potència flexible de fins a 5,2 MW. Les pales de 71 metres que utilitza la plataforma SG 4.X integren característiques aerodinàmiques que garanteixen una producció d'energia i nivells reduïts de soroll.

Aquest primer acord al Canadà reforça l'estreta col·laboració entre les dues empreses i suposa un pas endavant per ajudar el país a aconseguir el seu objectiu de generar un 30% del consum energètic a partir de fonts renovables per al 2030.

"Aquest projecte és una prova més que l'esforç i la col·laboració entre dues companyies globals com RES i Siemens Gamesa es tradueix en un impacte molt positiu també per a les comunitats locals", ha destacat Shannon Sturgil, CEO Onshore de Siemens Gamesa per a Amèrica del Nord. "Estem encantats d'estendre a Canadà la nostra col·laboració amb RES, un soci clau en el subministrament de solucions d'energia neta”.

"És una gran notícia per a nosaltres anunciar que Siemens Gamesa serà el proveïdor de turbines per al nostre projecte eòlic Hilda de 100 MW a Alberta", ha recalcat Peter Clibbon, Vicepresident Senior de Desenvolupament de RES. "Siemens Gamesa és un líder mundial en tecnologia eòlica, i esperem subministrar energia neta i renovable i ajudar Alberta a complir el seu objectiu del 30% d'energia renovable per al 2030."

De moment, Siemens Gamesa té 3.000 MW de potència instal·lats al Canadà, però amb els acords a què ha arribat, aquesta xifra s'elevarà a més de 4.000 MW per a finals del 2023, sent-ne així líder del mercat al país nord-americà.

Noticias relacionadas

contador