ep archivo   turbina de siemens gamesa de 10 mw
SIEMENS GAMESA - Archivo

Siemens Gamesa i Doosan Enerbility, fabricant d'energia eòlica offshore de Corea del Sud, han signat un Memoràndum d'Enteniment (MOU) per encapçalar una cooperació estratègica que avança en el desenvolupament de l'eòlica marina a Corea del Sud.

  • 18,05€
  • 0,00%

El memoràndum conté una possible col·laboració entre ambdues companyies a Corea del Sud en diferents àrees per al desenvolupament offshore a gran escala i l'intercanvi de serveis, incloent-hi la construcció de noves plantes de producció, el subministrament de components eòlics, així com la instal·lació de turbines offshore i el seu manteniment, entre d'altres.

Dins del MOU, Doosan Enerbility aportarà la seva experiència, la seva base productiva al país i la seva força comercial, complementant els coneixements tècnics de Siemens Gamesa en matèria d'energia offshore.

Addicionalment, el MOU també contempla l'estudi de productes i serveis optimitzats per al mercat eòlic marí coreà, així com l'anàlisi de la cadena de subministrament nacional coreana i de la creació de llocs de treball i industrialització del mercat coreà offshore.

"Estem encantats de començar a treballar amb Doosan Enerbility per analitzar una possible cooperació estratègica a Corea del Sud. Estem segurs que l'aliança entre les nostres dues empreses serà fructífera, que potenciarà la indústria eòlica marina coreana i contribuirà a la seva expansió", va afirmar Marc Becker, CEO de la Unitat de Negoci Offshore de Siemens Gamesa.

Becker va encapçalar la delegació de Siemens Gamesa durant la cerimònia de signatura del MOU, mentre que, per part de Doosan Enerbility, hi va ser present Seung-woo Son, vicepresident executiu, responsable de Vendes i Màrqueting de Serveis d'Energia.

Seung-woo Son va assenyalar: "Serem capaços de millorar ràpidament la nostra competitivitat en el negoci offshore en combinar els coneixements globals de Siemens Gamesa amb les nostres capacitats tecnològiques acumulades al llarg dels anys. Aquesta cooperació contribuirà a revitalitzar l'energia eòlica marina a Corea" .

Noticias relacionadas

contador