ep aerogeneradorsiemens gamesa 20181203130006
SIEMENS GAMESA
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa cau un 2% en l'IBEX-35 aquest divendres. La companyia és un dels pitjors valors del selectiu després de la rebaixa de JP Morgan. El banc d'inversions nord-americà no es creu les previsions de l'empresa i creu que "les seves expectatives són massa altes".

Que si, que les renovables són el futur. JP Morgan reconeix "el seu impacte a llarg termini per al creixement de les companyies". Entre elles, s'inclouen Siemens Gamesa. I Vestas, a la qual també reitera la seva recomanació d''infraponderar'.

A Gamesa, a més, li rebaixa el preu objectiu des dels 12,5 euros per acció als 12 euros. En el cas de Vestas, l'hi retalla des de les 485 corones daneses fins a les 445. Per a l'entitat nord-americana pesen massa "els vents en contra a mitjà termini que no estan descomptats en el preu i la valoració de les dues companyies".

Des del seu aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez destacava al seu últim anàlisi que el valor ha posat "fre a les caigudes des del 61,8% de retrocés". En teoria, "tenim el títol a nivells de suports importants", postil·la.

"Malgrat l'important ensopegada que ha experimentat el títol des de finals de juliol, es pot dir que les caigudes, a mitjà termini, encaixen absolutament dins dels paràmetres normals", conclou.

Noticias relacionadas

contador