• La presència de Siemens Gamesa a Àsia Pacífic s'estén a la Xina, Corea del Sud, Indonèsia, Filipines, Tailàndia, Japó, Austràlia i Nova Zelanda
ep aerogeneradorsiemens gamesa 20171128172701
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa ha anunciat aquest dimecres que consolida la seva presència a Vietnam, on instal·larà i posarà en marxa el parc Dam Nai, de 39 MW, per a l'operador independent The Blue Circle, amb seu a Singapur.

  • 18,05€
  • 0,00%

El desenvolupament d'aquest projecte ha estat dividit en dues fases: una primera etapa, durant la qual Siemens Gamesa va instal·lar l'any passat tres aerogeneradors SG 2.6-114 que ja es troben en funcionament, i una segona etapa, signada ara, durant la qual la companyia subministrarà les altres dotze turbines restants amb l'objectiu que entrin en funcionament a l'octubre d'aquest any.

Siemens Gamesa també s'encarregarà de les tasques d'operació i manteniment del parc -ubicat a la província vietnamita de Ninh Thuan, al sud del país- durant els propers deu anys.

A causa del període d'alts vents que comencen a l'octubre a la zona, Siemens Gamesa ha destacat l'ajustat termini que existirà entre la signatura del contracte i la posada en marxa del parc, "el que demostra un cop més la capacitat de la companyia per adaptar als requisits de cada client en cada projecte".

"Estem compromesos amb el desenvolupament de l'energia eòlica a Vietnam i els nostres esforços se centren en atendre les necessitats dels nostres clients en aquest mercat", ha subratllat Álvaro Bilbao, CEO de Siemens Gamesa a Àsia Pacífic, que ha destacat, a més, que la companyia acaba d'obrir una oficina permanent al país. Durant els propers anys, SGRE s'espera un creixement significatiu del mercat eòlic a Vietnam -un país que compta amb un dels millors recursos eòlics del sud-est asiàtic-, ja que s'ha marcat l'objectiu d'instal·lar 1 GW per al 2020.

A més de Vietnam, la presència de Siemens Gamesa a Àsia Pacífic s'estén a la Xina, Corea del Sud, Indonèsia, Filipines, Tailàndia, Japó, Austràlia i Nova Zelanda. En total, ha instal·lat més de 6,6 GW al continent i compta amb altres 1,2 GW en execució. Així mateix, cal assenyalar que, recentment, la companyia ha tancat un nou contracte en mar oberta per al subministrament de 120 MW a Taiwan.

Noticias relacionadas

contador