feu vert des actionnaires a la strategie climatique de shell

Shell reduirà la mida del seu Comitè Executiu (CE) de nou a set membres en un moviment "decisiu" dissenyat per simplificar encara més l'organització i millorar el rendiment a mesura que desenvolupa la seva estratègia Powering Progress, segons ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat.

  • 18,95£
  • -1,25%

En virtut dels canvis, que s'espera que entrin en vigor l'1 de juliol del 2023, els negocis Integrated Gas i Upstream de Shell es combinaran per formar una nova Direcció Integrated Gas and Upstream dirigida per l'actual directora d'Upstream, Zoe Yujnovich. El negoci de Downstream es combinarà amb Renewables & Energy Solutions per formar una nova Direcció de Downstream i Renewables dirigida per l'actual director de Downstream, Huibert Vigeveno.

D'altra banda, la Direcció d'Estratègia, Sostenibilitat i Relacions Corporatives (SSCR) deixarà d'existir i el director, Ed Daniels, abandonarà el CE a partir de l'1 de juliol de 2023 i deixarà de prestar serveis al grup posteriorment. La Direcció d'Estratègia s'unirà a la de Desenvolupament de Nous Negocis i, juntament amb la de Sostenibilitat, dependrà directament de Sinead Gorman, Directora Financera, cosa que "permetrà una planificació més racionalitzada i millors decisions d'assignació de capital", ha subratllat la petroliera. Relacions Corporatives dependrà directament de Wael Sawan, conseller delegat.

"Faig aquests canvis com a part de l'evolució natural i contínua de Shell. El nostre objectiu principal és subministrar energia als nostres clients de forma segura i rendible, ajudant-los alhora, i ajudant-nos a nosaltres, a reduir les emissions de carboni. Crec que menys interfícies signifiquen més cooperació, disciplina i velocitat, cosa que ens permet centrar-nos a enfortir el rendiment en tots els negocis i generar forts retorns per als nostres inversors”, ha declarat Wael Sawan.

"Shell és una gran companyia i estem canviant per assegurar-nos que també siguem una gran inversió. Simplificar el funcionament de l'organització, a la recerca d'un rendiment més gran, és fonamental per aconseguir-ho", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador