• L'empresa compta amb una capitalització de 67 milions d'euros
ep fotocopiadora reprografi service point

Service Point es dispara més d'un 20% en borsa durant la jornada d'aquest dimecres. La companyia de serveis d'impressió lidera les pujades al mercat continu i cotitza a 1,49 euros per acció. A l’any, l'empresa, que posseeix una capitalització de 67 milions d'euros, acumula un descens borsari del 6%.

  • 0,57€
  • 0,00%

L'empresa es dispara en borsa després que dimarts passat, després del tancament del mercat, es fes pública la renúncia de Víctor Manuel Rodríguez Martín al Consell d'Administració de Service Point Solutions, segons ha informat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de valors (CNMV).

La renúncia com a vocal es va produir el dia 14 de juny mitjançant una carta enviada a l'empresa. Després d'aquesta decisió, el Consell d'Administració de Service Point li ha agraït la seva tasca durant aquest període.

El Consell d'Administració està presidit per Laurent Salmon, en representació de Paragon Financial Investments, i compta com a vocals amb Matteo Buzzi, Mireia Blanch Olivé, Mauricio Miguel Canals Ramoneda, Raimon Rotllan Terradellas i, en qualitat de secretari, Ignacio López-Balcells.

Service Point ha viscut diverses jornades de pujades importants (també de més del 100%) i de caigudes molt voluminoses. La companyia es va trobar dins del grup de les que es van veure penalitzades en borsa pel 'efecte contagi' del rescat de Popular, que pot considerar-se, juntament amb la tornada al parquet de Pescanova, el gran element que ha actuat de catalitzador dins del Continu. Posteriorment, va pujar amb força. Tot això sense cap notícia 'real' que justifiqui aquests vaivens.

Noticias relacionadas

contador