seresco incorpora bme growth
SERESCO

Seresco, la companyia espanyola especialitzada en solucions tecnològiques, s'ha incorporat aquest divendres al BME Growth amb l'objectiu de duplicar la facturació per al 2025. El primer preu marcat ha estat de 4,44 euros (+20%), cosa que n'eleva la valoració fins als 42,6 milions d'euros.

Seresco té l'objectiu d'impulsar la seva estratègia de creixement orgànic i inorgànic, reforçar-ne la internacionalització i el desenvolupament de nous productes i serveis, així com per diversificar-ne les fonts de finançament, augmentar-ne els recursos propis i enfortir-ne l'estructura patrimonial.

Segons ha explicat, la seva estrena borsària és un dels pilars del seu pla de creixement que contempla un increment en la facturació des dels 31 milions el 2021 fins als 33,6 milions el 2022 per assolir els 68,2 milions el 2025. Igualment, la companyia espera elevar l'Ebitda ajustat dels 3,1 milions fins als 10,5 d'aquí a tres anys.

Per aconseguir-ho, la companyia també aposta pel creixement orgànic i se centrarà en projectes d'alt valor que impliquin una integració més gran amb el client i en el desenvolupament d'aplicacions pròpies. A més, potenciarà la venda creuada entre els seus més de 1.500 clients amb focus a les àrees de Transformació Digital i Seguretat.

Seresco contempla igualment el creixement inorgànic amb la incorporació de noves unitats productives de participació majoritària i generadores de sinergies.

Segons Carlos Suárez, conseller delegat de Seresco, “la sortida a borsa és un dels quatre pilars sobre els quals s'assenta el nostre pla de creixement, que es veurà afavorit, a més, per les projeccions i el creixement del mercat TIC, de Ciberseguretat, Outsorcing, Digitalització i Cartografia i cadastre, que impulsen el model de negoci de Seresco".

Fundada a Oviedo (Astúries) el 1969, posseeix una cartera de més de 1.500 clients nacionals i internacionals i una inversió mitjana del 12% del negoci en R+D+i. Seresco compta amb centres de serveis a Madrid, Barcelona, ​​Oviedo, Vigo i Lisboa. Fora de la península és present a Llatinoamèrica i compta amb 700 treballadors.

contador