ep el president en funcions de seat carsten isensee en una entrevista deuropa press
DAVID ZORRAKINO (EUROPA PRESS)

El president i vicepresident de Finances e TI de Seat, Carsten Isensee, ha aplaudit el pla d'impuls a l'automòbil aprovat pel Govern: "És un pas en la direcció adequada per continuar desenvolupant el sector de l'automoció".

Ho ha dit aquest dimarts durant la inauguració de Casa Seat, en la qual han participat la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera; la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Isensee ha sostingut que el nou pla inclou "aspectes clau" com la renovació del parc de cotxes, el desenvolupament d'automòbils elèctrics i infraestructures, i el suport a la inversió industrial, entre d'altres. Per al president de Seat, l'Executiu de Pedro Sánchez ha reconegut el paper fonamental que exerceix el sector de l'automoció i no s'ha limitat a "una visió a curt sinó a mitjà i llarg termini".

A la inauguració de Casa Seat també hi han assistit entre altres el vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths; el president de CaixaBank, Jordi Gual; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el president d'Agbar, Ángel Simón, i el doctor Bonaventura Clotet.

Noticias relacionadas

contador