dl santander bank sign shop
Sharecast photo / Josh White

Santander ha anunciat que el seu negoci de pagaments en comerços, Getnet Brasil, començarà a cotitzar a la borsa de valors B3, a Sao Paulo, el proper 18 d'octubre, i seguidament al Nasdaq, a Nova York, el 22 d'octubre, una operació que ja va ser anticipada per FundNews fa uns mesos. La sortida a borsa es realitzarà mitjançant un procés de listing, en què serà el mercat el que determini, mitjançant l'ajust de l'oferta i la demanda dels títols, el preu de cotització.

  • 4,76€
  • -0,29%

L'escissió de Getnet Brasil, que fins ara pertanyia íntegrament a Santander Brasil, forma part dels plans de Santander de crear un negoci global de pagaments en comerços sota la marca Getnet i dins PagoNxt, l'empresa de tecnologies financeres propietat de Santander que aglutina els negocis de pagaments més disruptius del grup.

"La creació d'una franquícia global per Getnet Brasil oferirà avantatges als seus accionistes, ja que permetrà que Getnet Brasil arribi a tot el seu potencial dins d'una plataforma global, la qual cosa aporta més eficiència, diversificació de fonts d'ingressos, velocitat d'execució i integració amb altres negocis de pagament propietat de Grup Santander", ha explicat el banc en nota de premsa.

Javier San Félix, CEO de PagoNxt, ha comentat que "els pagaments són una part clau de la relació amb els nostres clients i és un segment de ràpid creixement. Getnet és una franquícia excepcional i ha crescut molt durant els últims cinc anys. En integrar Getnet Brasil amb la resta dels nostres negocis de pagaments, posem en valor l'escala del grup, millorem els serveis als nostres clients i oferim més valor als nostres accionistes".

Pedro Coutinho, CEO de Getnet Brasil, ha afegit que "aquest pas estratègic permetrà a Getnet Brasil assolir tot el seu potencial com a part de PagoNxt. Getnet Brasil formarà part d'una plataforma global que combinarà funcionalitats clau, així com productes, serveis de valor afegit i una plataforma que compta amb la més avançada tecnologia".

Getnet ja és la tercera plataforma de pagaments i la primera en comerç electrònic de Brasil per quota de mercat i ha duplicat la seva quota durant els últims cinc anys. Santander vol expandir Getnet a Llatinoamèrica i Europa a curt termini, a més dels Estats Units i Regne Unit.

La franquícia Getnet ja compta amb més d'1,2 milions de clients al Brasil, Mèxic, Argentina, Xile, Uruguai i Europa, on ha accelerat la seva expansió després de la adquisción dels actius tecnològics de Wirecard per donar servei a més de 30 països.

Noticias relacionadas

contador