ep archivo   el consejero delegado del santander jose antonio alvarez en la presentacon de
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander s'avança BBVA en confirmar que iniciarà el seu programa de recompra d'accions des d'aquest mateix dimecres, 6 d'octubre. Aquestes són les claus d'aquesta operació proporcionades per l'entitat càntabra:

  • 4,86€
  • 1,17%

1. L'import màxim serà de 841 milions d'euros i està destinat a reduir el capital social mitjançant l'amortització de les accions adquirides en el Programa, en una reducció de capital que s'espera sotmetre a l'aprovació de la Junta General Ordinària d'Accionistes de 2022.

2. Preu màxim: El preu mitjà màxim al qual s'adquireixin accions no excedirà els 3,98 euros, import que es correspon amb els recursos propis tangibles per acció (tangible book value per share) a 30 de juny de 2021.

3. Nombre màxim d'accions: Assumint que el preu mitjà de compra d'accions en execució del Programa fos de 3,2580 euros (corresponent al preu de tancament de l'acció a les borses espanyoles el 5 d'octubre de 2021), el nombre màxim d'accions que s'adquiririen seria de 258.133.824 (1,49% del capital social).

4. Durada indicativa: des del 6 d'octubre de 2021 fins al 17 de desembre de 2021. No obstant això, el banc es reserva el dret a finalitzar el Programa de recompra si arriba abans l'import monetari màxim o si concorre alguna altra circumstància que així ho aconsella.

5. Execució del Programa de recompra: s'ha designat Morgan Stanley Europe SE com a gestor del Programa, que prendrà de manera independent les decisions pel que fa al moment de compra.

Noticias relacionadas

contador