ep agricultura  santander remodela 14 oficinas en andalucia para reforzar su apoyo a agricultores y
SANTANDER

Santander ha signat un acord amb Orange pel qual l'operadora es converteix en agent digitalitzador del banc per impulsar les ajudes del Kit Digital entre els clients pimes, microempreses i autònoms.

  • 4,57€
  • -3,74%

El programa, finançat pels fons europeus, s'adreça a empreses espanyoles de menys de 50 treballadors, que poden disposar de fins a 12.000 euros per contractar solucions digitals.

Orange ofereix als clients de Santander el seu suport i l'experiència per ajudar-los a adoptar l'estratègia digital més adequada, ha explicat el banc en un comunicat. D'aquesta manera, posa a disposició d'aquests negocis el seu portafoli de solucions Orange Digital Empresas, un catàleg de solucions digitals que inclou serveis per a totes les categories subvencionables pel programa Kit Digital.

Per poder beneficiar-se dels ajuts del programa Kit Digital, Santander ha avisat que és clau que els clients del banc que hi estiguin interessats facin la sol·licitud com més aviat millor, ja que aquests ajuts es concedeixen en ordre d'arribada i podrien subvencionar fins i tot el 100% del cost de les solucions contractades.

Noticias relacionadas

contador