ep archivo   logo de banco santander 20220503155603
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander Consumer Finance ha llançat Ulity, la seva nova plataforma tecnològica de marca blanca especialitzada en el desenvolupament de solucions de subscripció a vehicles al sector dels serveis de mobilitat. La proposta d'Ulity s'adreça principalment a marques d'automoció, empreses de transport privat, lloguer de cotxes, rènting, grans corporacions i marketplaces d'automòbils.

  • 4,85€
  • 2,16%

Santander Consumer Finance ha desenvolupat una tecnologia SaaS (Software as a Service) pròpia amb l'objectiu que altres grups empresarials i companyies puguin utilitzar-la per accelerar i simplificar la seva entrada als serveis de subscripció a vehicles, ampliar el seu abast de negoci i accedir a nous clients sense els costos que suposa crear una solució pròpia.

Ulity neix duna experiència d'èxit ja provada i en funcionament com és Wabi, el servei de cotxe per subscripció per mesos de Santander Consumer Finance que està desenvolupat amb aquesta tecnologia. Operatiu a Espanya des de juliol 2020, Wabi està disponible a 30 províncies espanyoles, en les quals col·labora amb 71 concessionaris que aporten els seus vehicles, i compta amb més de 9.000 usuaris registrats. A més, Santander Consumer Finance també ha llançat aquest servei a Noruega i Alemanya, i ho farà a França, Suïssa i Itàlia durant aquest any.

Santander Consumer Finance, mitjançant Ulity, ofereix un programari propi, escalable i flexible, capaç d'integrar-se amb els sistemes de cada organització d'acord amb les seves necessitats. Alhora, la seva tecnologia es complementa amb un servei d'assessoria del més alt nivell gràcies a un equip divers i expert que compta amb un coneixement profund i exhaustiu del sector. L'equip d'Ulity està format per professionals amb diferents perfils i experiències a entitats financeres, empreses de rènting, serveis de subscripció i companyies d'automoció, que coneixen de primera mà els reptes i ambicions del sector.

Ulity proposa el desenvolupament de solucions a mida, adaptades a la naturalesa, mida i ambició de cada companyia, amb les quals puguin proveir els seus clients i usuaris de vehicles llestos per ser utilitzats en funció de les seves necessitats, de forma immediata i sense compromisos de permanència. El programari permet desenvolupar solucions de subscripció personalitzades, reduir el cost d'accés a flotes de vehicles per a empreses i professionals, diversificar i estendre la vida útil de les flotes existents i aplicar una gestió flexible a la fluctuació de la demanda.

La plataforma també vol enfocar-se a fomentar entre els seus clients el desenvolupament de models de negoci que apostin per un entorn i impacte més intel·ligent i eficient. Ulity neix compromesa amb la mobilitat sostenible, apostant, d'una banda, per l'optimització de la gestió de flotes i models de pagament per ús, i de l'altra, per facilitar la integració i expansió dels vehicles i flotes elèctriques al mercat.

Ulity es presentarà oficialment al Global Mobility Call 2022. L'esdeveniment se celebrarà del 14 al 16 de juny a IFEMA, a Madrid, i simultàniament en línia, i reunirà els principals líders i referents internacionals implicats en el futur de la mobilitat.

Noticias relacionadas

contador