• Els clients, particulars i autònoms, d'ambdues entitats podran fer transferències en euros gratuïtes entre els dos bancs
santander popular rotulos
Grupo Santander

Santander fa un altre pas important en el procés d'integració amb Banc Popular. A partir d'avui, el rètol de les oficines de Banc Popular portarà inclosa la marca de Banc Santander, una fase inicial del canvi de marca fins que es produeixi la definitiva integració operativa, prevista per 2019.

  • 4,57€
  • 0,08%

Durant les properes dues setmanes, les més de 1.200 oficines de Popular a tot Espanya i les de Pastor a Galícia aniran transformant les seves façanes, de manera que el logo de Popular i Pastor passarà a tenir el color corporatiu de Santander i més portarà inclòs un endós de Grup Santander. Amb això, es reforça el missatge d'integració i es dóna la benvinguda als quatre milions de clients de Popular, una vegada que les autoritats de Competència van aprovar l'operació d'adquisició el passat 8 d'agost. Posteriorment, el logotip s'anirà incloent en altres suports com targetes de visita, web, cartelleria a les sucursals, etcètera.

L'inici en el canvi d'imatge anirà acompanyat, a més, d'avantatges concretes per als clients de Popular, com la possibilitat de treure diners sense cost en més de 7.500 caixers, els 5.000 de la xarxa Santander i els més de 2.500 que té Popular a Espanya. A més, els clients particulars i autònoms de Popular i Banc Santander podran realitzar transferències ordinàries en euros sense cap cost entre ambdues entitats.

El conseller delegat de Santander Espanya i de Banc Popular, Rami Aboukhair, va assenyalar: "Donem la benvinguda als clients de Popular, que ja poden començar a beneficiar-se dels avantatges de formar part de Grup Santander. Estem compromesos amb fer una integració exemplar, que doni com a resultat una entitat que uneixi el millor dels dos models. Formem ja part d'un mateix equip que conjuga solidesa, confiança, fortalesa, proximitat i que busca l'excel·lència en el servei al client".

Noticias relacionadas

contador