• La junta d'accionistes va acordar aquest dimecres el seu nomenament
ep botin aboukhair santander y alvarez-pallete telefonica
SANTANDER

Banc Santander segueix amb el seu pla per integrar el Popular, després de quedar-se amb l'entitat al juny per un euro, i ampliar capital en 7.072 milions d'euros per pair-ho. Aquest dijous, el grup anuncia el nomenament de Rami Aboukhair Hurtado com a conseller delegat.

  • 4,85€
  • 2,16%

Aboukhair és una de les persones de màxima confiança d'Ana Botín, presidenta del Santander. De fet, ocupa el càrrec de conseller delegat de Banc Santander a Espanya i va estar al seu costat, junts amb el conseller delegat del grup, José Antonio Álvarez, a la roda de premsa posterior a la compra de Banc Popular.

La comunicació d'aquest nomenament s'ha produït a través d'un fet rellevant enviat per Banc Popular a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Hi assenyala que la junta extraordinària d'accionistes celebrada aquest dimecres a Madrid va acordar el nomenament de Rami Aboukhair Hurtado com a conseller executiu i, posteriorment, el Consell d'Administració va designar conseller delegat.

Fonts pròximes al banc assenyalen que els executius del grup tenen com a meta completar la integració del Popular durant els dos pròxims anys. Aquest nomenament és un pas més per unificar la direcció, ja que sota Aboukhair recaurà tot el negoci a Espanya, tant del Santander com del Popular.

Banc Santander està realitzant diversos moviments aquesta setmana. Ahir va comunicar la seva decisió d'unificar els negocis de banca privada i gestió d'actius, aquest últim de Santander Asset Management, en una única divisió de 'Wealth Management' que comandarà Víctor Matarranz, fins ara responsable d'estratègia del grup.

Noticias relacionadas

contador