ep archivo   logo de banco santander 20221116123903
BANCO SANTANDER - Archivo

Banc Santander ha anunciat el nomenament d'Olatz Urroz, ex d'Amazon, com a directora financera (CFO) de PagoNxt, la companyia tecnològica per a pagaments de l'entitat.

  • 4,75€
  • -0,66%

Urroz va començar a Amazon el 2019 com a responsable de finances a la seva seu de Seattle per a àrees com robòtica i automatització, gestió de clients, immobles, i garanties de productes i serveis.

Abans d'Amazon, va ser directora financera de les àrees corporatives i tecnologia a Vodafone al Regne Unit entre 2017 i 2019, després de desenvolupar la seva carrera durant 17 anys a General Electric, on va ocupar càrrecs en finances i auditoria al Regne Unit, Itàlia, Estats Units i Espanya.

“Estem encantats amb la incorporació d'Olatz. La seva experiència és excel·lent per al nostre equip directiu. No només té un currículum sorprenent, sinó que la seva actitud i ambició encaixen amb els valors de PagoNxt. Olatz serà essencial per ajudar-nos a complir els nostres objectius i plans de creixement”, assenyala Javier San Félix, conseller delegat de PagoNxt.

Per la seva banda, Urroz assegura tenir “moltes ganes de començar a treballar a PagoNxt”. “La seva cultura i l'impuls i el coneixement dels meus nous companys han estat factors importants en la meva decisió de venir a PagoNxt. Estem en un moment emocionant per formar part d'un projecte global en auge a la indústria dels pagaments, i, a més, amb el suport de Banc Santander, un dels bancs més grans del món per capitalització de mercat”, afegeix.

La nova directora financera s'incorporarà a l'entitat al desembre. El seu nomenament segueix els de Kush Saxena, ex de Mastercard, com a CEO de PagoNxt Merchant i Dean Nash, ex de Wise, com a responsable legal.

PagoNxt va obtenir uns resultats sòlids al tercer trimestre del 2022, amb 655 milions d'euros d'ingressos (+75% interanual en euros constants durant els primers nou mesos del 2022). L'activitat va créixer a tots els mercats i les unitats de negoci.

contador