• "Creiem que és temps de centrar-se en noms que, al nostre parer, es veuran menys afectats (per Catalunya) i tenen una història de creixement a l'alça intacta", assenyalen aquests experts
  • Santander celebra aquest dimarts el seu 'dia de l'inversor'
anabotin_santander
Archivo/Banco Santander

Just a la vigília de la celebració del seu 'dia de l'inversor', per al qual el consens d'analistes té previsions considerablement optimistes, els experts de Deutche Bank han anunciat que inclouen Santander a la seva llista de 'top picks', és a dir, al seu grup de bancs favorits.

  • 4,85€
  • 2,16%

"A la llum de la recent volatilitat a causa del referèndum il·legal català, creiem que és temps de centrar-se en noms que, al nostre parer, es veuran menys afectats (per Catalunya) i tenen una història de creixement a l'alça intacta", assenyalen aquests experts . "Per tant, aprofitem la recent reacció del preu de les seves accions per incloure Santander a la nostra llista de bancs europeus favorits, amb un potencial de pujada del 14% respecte al nostre preu objectiu de 6,60 euros. Mantenim la nostra preferència pels bancs de la Zona Euro. Els nostres favorits són ING, Crédit Agricol, BNP Paribas, Unicredit, CaixaBank i Santander", afegeixen.

Pel que fa al 'dia de l'inversor' de Santander, que se celebra aquest dimarts a Nova York, els experts de Deutsche Bank esperen que l'entitat mantingui els seus objectius sense canvis per 2018 en termes de rendibilitat, amb un benefici per acció creixent a doble dígit. Aquests analistes es refereixen també al dividend i apunten que Santander "pot actualitzar la seva política de dividends, movent-se cap a un dividend complet en efectiu el 2019". Des del banc alemany també preveuen que l'entitat actualitzarà els seus objectius de capital. "Santander espera arribar a l’11% de la meta CET-1 pel 2018 mentre que anticipem que aconseguirà això durant el primer semestre del 2018. Si bé, és possible que les tendències de rendibilitat no es modifiquin, veiem possibilitats de millorar el flux de notícies sobre dividends i capital", apunten aquests experts.

Al Brasil, Deutsche Bank veu factors de creixement, mentre que a Espanya, "ens conformarem amb els estalvis de cotes de 550 milions d'euros que el banc planeja obtenir". Al Regne Unit, "encara som cautelosos", mentre que "som més constructius" als Estats Units, expliquen. "No esperem notícies positives al Regne Unit, ja que pensem que Santander mantindrà una postura cautelosa en termes de provisions i creixement de préstecs. Per contra, pensem que Santander podria millorar les perspectives per als Estats Units, tant en costos com en ingressos després que el CCAR (Comprehensive Capital Analysis and Review) sigui aprovat", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador