• Grup Santander i Grup Crédit Mutuel, copropietaris al 50% d'Euro Automatic Cash, han refet l'aliança que van signar el 2014
banco santander nueva imagen oficina
SANTANDER

Santander ha anunciat que ha refet les aliances que Banc Popular mantenia amb terceres entitats per recuperar la gestió de negocis estratègics. En aquest sentit, l'entitat ha comunicat un acord amb Euro Automatic Cash, societat propietària dels caixers de Popular, que permet a tots els clients del Grup Santander (Santander, Popular, Pastor i Openbank) utilitzar gratuïtament una xarxa total de 7.500 caixers a Espanya.

  • 4,85€
  • 2,16%

Des d'octubre, els clients de Popular ja podien utilitzar gratuïtament els caixers propietats de Santander, però encara faltava per tancar l'acord amb aquesta societat, necessari perquè els clients de Santander tinguessin també accés, sense cost, a la xarxa de caixers de Popular.

Per fer possible aquest pacte, Grup Santander i Grup Crédit Mutuel, copropietaris al 50% d'Euro Automatic Cash, han refet l'aliança que van signar el 2014, que va suposar el traspàs de la xarxa de caixers de Popular a aquesta societat. El nou acord implica que Popular recupera els caixers instal·lats a les seves oficines i, alhora, Santander traspassa a Euro Automatic Cash el negoci dels seus caixers desplaçats.

Euro Automatic Cash continuarà donant serveis a clients d'altres entitats amb les quals té acords i continuarà, amb el suport dels seus socis, desenvolupant el seu pla de estratègic. Els clients del Grup Santander també podran utilitzar aquesta xarxa de forma gratuïta, segons les condicions de l'acord.

Fins ara, els caixers de Popular només permeten fer reintegraments d'efectiu i consulta de saldos i moviments. Amb aquest acord, Santander podrà instal·lar a les oficines de Popular caixers amb ingressos, pagament de rebuts/tributs i noves funcionalitats, cosa que facilitarà oferir un millor servei als seus clients i alleugerir l'operativa a les oficines.

L'operació no suposa consum de capital i manté l'estructura accionarial d'Euro Automatic Cash, 50% propietat d'Euro Information (Grup Crédit Mutuel) i 50% de Popular (Grup Santander).

Noticias relacionadas

contador