sanofi vend 16 marques de sante grand public a stada

Sanofi ha anunciat aquest dimecres que està a punt de comprar Kadmon Holdings per 1.900 milions de dòlars només un mes després d'adquirir Translate Bio, una altra biotecnològica dels EUA, a canvi de 3.200 milions.

  • 93,08€
  • 1,35%

L'oferta que ha ofert la francesa implica pagar 9,50 dòlars per acció de Kadmon, i les juntes de les dues empreses ja han aprovat l'operació.

El preu ofert per Sanofi representa una prima de 79% sobre la cotització actual de Kadmon, que acaba de tancar als 5,30 dòlars per acció aquest dimarts. "Aquesta compra dona suport l'estratègia de creixement de Sanofi i incorporarà immediatament Rezurock al seu portafolis", han afirmat les dues companyies en un comunicat.

S'espera que la transacció sigui modestament dilusiva per al BPA de Sanofi el 2022. La gala puja un 10,5% aquest any, per sota del 18% del sector sanitari europeu, concretament, de l'Stoxx 600 Europe Health Care index.

Des de fa temps, Sanofi es troba sota pressió per 'reviure' el seu negoci farmacèutic i sobreposar-se a les ensopegades que ha tingut durant la seva carrera cap a una vacuna contra la Covid-19.

Noticias relacionadas

contador