ep archivo   cartel de grupo san jose
GRUPO SAN JOSÉ - Archivo

Grup Empresarial San José es dispara al mercat continu un 15% després de conèixer-se que s'ha adjudicat la construcció de la nova Clínica Psiquiàtrica Pare Menni de Pamplona, tal com ha anunciat la companyia a la seva web.

  • 4,05€
  • -0,98%

El projecte consta de la demolició de l'antic edifici i la construcció del nou de gairebé 10.000 metres quadrats de superfície, i és més modern, flexible i funcional que l'actual.

L'edificació permetrà augmentar la capacitat en el nombre de llits, de 103 a 139, així com la mida de totes les habitacions i instal·lacions, el nombre de cambres individuals, zones comunes i aparcaments, entre d'altres estances.

També s'ha projectat una instal·lació fotovoltaica a la coberta, que assumirà part de la despesa elèctrica del centre; calefacció i refredament mitjançant instal·lació de terra radiant i lluminàries led amb control de presència; domòtica; i control d'ccessos. A més, hi haurà una ventilació mecànica controlada amb recuperació de calor.

Grup Emresarial San José va guanyar durant els primers nou mesos de l'any 9,1 milions d'euros, mantenint així el camí del 2020, quan durant el mateix període va obtenir 9 milions d'euros. La construcció, precisament, va suposar el 90,1% de la xifra total de negocis.

contador