ep samsung conferencia ifa 2018
EUROPA PRESS

Samsung vol revolucionar el mercat dels telèfons intel·ligents. La companyia sud-coreana ha anunciat que revelarà el seu telèfon intel·ligent plegable aquest mateix any.

  • 138.300,00p
  • -2,47%

Així ho ha anunciat el mateix conseller delegat de Samsung, DJ Koh, en una entrevista a CNBC afirmant que "és hora de llançar" un dispositiu plegable després de les enquestes a consumidors dutes a terme per la seva companyia.

La tecnològica sud-coreana buscarà revitalitzar la seva divisió de dispositius mòbils

"Podreu fer servir la majoria dels seus serveis quan estigui en mode normal, però quan necessitis navegar o visualitzar alguna cosa, pot ser que necessitis desplegar-lo", afirma Koh. Amb tot, assevera que "si l'experiència és igual que la d'una tauleta, per què comprarien els clients aquest telèfon mòbil?".

Encara es desconeix el disseny final d'aquest dispositiu, encara que The Wall Street Journal va afirmar el passat mes de juliol que podria utilitzar una sola pantalla, en comptes de dues unides per una frontissa. Per la seva banda, Koh apunta que aquest dispositiu podria ser presentat aquest any a la Conferència de Desenvolupadors de Samsung, que tindrà lloc el proper mes de novembre a San Francisco.

El llançament d'aquest nou mòbil tindria lloc mentre Samsung tracta de revitalitzar el creixement de la seva divisió de dispositius mòbils, les vendes de la qual van caure un 20% durant el segon trimestre d'aquest any.

Noticias relacionadas

contador