samsung tienda

Samsung ha donat a conèixer els seus nous telèfons intel·ligents: Galaxy J6+ i J4+. Uns telèfons mòbils que "perpetuen la tradició innovadora de la família Galaxy per oferir estil i tecnologia a un punt de preu molt competitiu", segons afirma Celestino García, Vicepresident Corporatiu de Samsung Espanya.

"Amb un disseny i pantalla sorprenents, una renovada experiència amb la càmera i funcionalitats d'alt rendiment, els dos nous productes permeten als usuaris treure més partit que mai de les seves Galaxy J", afegeix García.

Pel que fa a les especificacions, Galaxy J6+ i J4+ incorporen la part del darrere semblant al vidre que afegeix una nova dimensió al disseny tradicional de la sèrie J. Compten amb una pantalla HD+ de 6 polzades amb marcs més estrets i un panell més gran herència dels vaixells insígnia Galaxy. La Pantalla Infinita també proporciona gran capacitat multitasca gràcies a la funcionalitat per dividir la gran pantalla, cosa que permet utilitzar dues aplicacions alhora.

A més, aquests dos nous models tenen reconeixement facial per facilitar el desbloqueig. En concret, el Galaxy J6+ inclou un escàner d'empremtes digitals al lateral del dispositiu.

Pel que fa a la càmera, Galaxy J6+ compta amb una càmera dual de 13MP i 5MP, cosa que permet als consumidors fer fotografies amb un efecte Bokeh més natural. Amb Live Focus a la Cambra Dual del Galaxy J6+, la profunditat de camp de la qual es pot ajustar en qualsevol moment, ja sigui abans o després de fer la fotografia. En el rendiment, tant el Galaxy J6+ com el J4+ ofereixen altes prestacions en àudio, durada de la bateria i memòria.

El nou Galaxy J6+ està disponible en tres colors: negre, gris i vermell, mentre que Galaxy J4+ està disponible en negre, daurat i rosa. Samsung Galaxy J6+ i J4+ estaran a la venda a Espanya a partir de la propera setmana.

Noticias relacionadas

contador