ep logo de samsung
Robert Schlesinger/dpa-Zentralbi - Archivo

Samsung Electronics ha avançat les seves previsions del segon trimestre. El colós tecnològic sud-coreà espera guanyar un 23% gràcies, en part, a Apple. El seu benefici se situaria així en 6.800 milions de dòlars, comparat amb 6.400 milions registrats al mateix període de l'any anterior.

"Samsung ho ha estat fent molt bé aquests últims dies, i ja es veia que les seves xifres serien força bones", apunten els analistes de Bernstein.

Apple està "compensant-los per no comprar-los prou l'any passat", continuen aquests experts. "Es tracta d'un benefici que passa una vegada a la vida i que no ajuda gaire a veure els fonamentals reals darrere de la companyia", postil·len.

Més enllà d'aquest impuls artificial als seus comptes que estan donant-los els de Cupertino amb les seves compres de pantalles per als seus dispositius Apple, CLSA assegura que Samsung ha tingut un segon trimestre "molt sòlid" tot i l'enfonsament del consum a causa de la pandèmia.

"A la segona meitat de l'any esperem una lleu correcció en aquest títol", auguren aquests analistes. Des de la firma esperen que sigui temporal i s'allargui, com a molt durant un parell de trimestres. A això se suma la feblesa de la demanda a curt termini, que pot també afectar el títol, i no esperen que recuperi els seus nivells precrisis fins a 2021.

Noticias relacionadas

contador