• Després de l'anunci, els títols de Salesforce van caure un 3,3% i un 4,9% els de Mulesoft
marc benioff salesforce
SALESFORCE

El programari nord-americà sota demanda Salesforce.com Inc. ha anunciat un acord per a l'adquisició de la tecnològica Mulesoft en una operació valorada en 6.500 milions de dòlars (uns 5.300 milions d'euros al canvi). D'aquesta manera, la companyia amb seu a San Francisco compra un dels principals proveïdors de plataformes de connexió de xarxes i dades nord-americanes, amb clients de renom com Barclays, Unilever o Coca-Cola.

  • 44,57$
  • -0,02%
  • 274,29$
  • 0,42%

L'operació va ser anunciada al tancament de dimarts de Wall Street, a través d'un comunicat que especificava que Salesforce pagarà 44,89 dòlars per títol de Mulesoft, un 36% per sobre del preu al qual va tancar el parquet novaiorquès durant la jornada del dilluns. Cada accionista de la tecnològica rebrà 36 dòlars en efectiu i 0,0711 títols de Salesforce per acció, amb un marge màxim per a la consecució de l'operació del proper mes de juliol.

Salesforce va informar que emprendrà el pagament a través d'efectiu i uns 3.000 milions de dòlars mitjançant l'emissió de deute i demanda de crèdit.

Després de l'anunci, i durant les operacions electròniques posteriors al tancament, els títols de les dues companyies van caure. Un 3,3% els de Salesforce i un 4,9% els de Mulesoft.

Noticias relacionadas

contador