sainsbury portada

Sainsbury's es dispara un 9% aquest dilluns davant l'interès de diversos fons d'inversió per comprar-la. Segons informa el Sunday Times, alguns colossos del private equity estan temptejant l'opció, que en materialitzar-se pot superar els 7.000 milions de lliures esterlines.

  • 2,82£
  • 1,80%

Segons les informacions, el nord-americà Apollo lidera l'interès d'aquests gegants inversors, encara que en consolidar el seu interès probablement necessitaria altres inversors per dur a terme l'operació.

Recordem que Sainsbury's és la segona major cadena minorista a tot el Regne Unit. Des de Citi, els seus analistes creuen que la compra de la companyia seria una cosa natural després de l'OPA d'Asda de l'any passat i la recent pugna per adquirir Morrisons, que es va dur finalment Clayton, Dubilier i Rice a la passada setmana.

En aquest últim cas, Apollo també estava interessat en la compra de Morrisons, arribant a dir que s'aliaria amb Fortress per fer-ho. Aquest any les accions de Sainsbury's pugen un 30% a la calor d'aquestes especulacions sobre la seva venda.

Noticias relacionadas

contador