Sainsburys store, retail, supermarkets, Sainsbury's
2,83£
  • -0,01£
  • -0,42%

Els títols de la britànica Sainsbury's cedeixen posicions aquest dimecres després que la companyia hagi anunciat una caiguda del 0,7% en les vendes del tercer trimestre davant l'estimació del consens d'un descens del 0,3% i el retrocés del 0,2% durant el segon trimestre.

Sainsbury's ha assenyalat que, mentre que les vendes de queviures van créixer un 0,4%, lleugerament per sobre de les expectatives dels analistes, les vendes de béns de mercaderia general, com electrònica o joguines, van caure un 3,9%.

El grup ha explicat que el clima fred va ajudar a impulsar un augment del 4,4% en les vendes de roba, mentre que els articles de festa també van tenir un bon acompliment. La companyia ha afegit que el seu negoci Argos va superar el mercat de l'electrònica de consum, però les àrees de joguines i jocs van caure.

"Els mercats al detall continuen sent molt competitius i el panorama dels consumidors continua sent incert. No obstant això, estem ben situats per navegar en aquest entorn i estem executant bé la nostra estratègia", ha precisat Sainsbury's.

El conseller delegat, Mike Coupe, s'ha avançat a la BBC que se sent còmode amb les previsions dels analistes de beneficis per a tot l'any 2019-20 -un benefici subjacent abans d'impostos de 584 milions de lliures, menys que els 601 milions de lliures de 2018-19.

Noticias relacionadas

contador