• Valoriza Conservación de Infraestructuras obté la gestió i conservació d'un corredor vial de 380 quilòmetres
ep sacyr junta generalaccionitas
SACYR

Valoriza Conservación de Infraestructuras, filial de la constructora espanyola cotitzada al mercat continu Sacyr, ha aconseguit el seu primer contracte al Perú. Aquest és de nou milions d'euros (uns 34.400.000 de sols peruans), per a un període de tres anys. Amb ell, ha obtingut la gestió i conservació d'un corredor vial de 380 quilòmetres, tal com ha informat aquest dijous la companyia.

  • 3,32€
  • 0,36%

Aquest corredor està situat a les regions de Tumbes i Piura i discorre entre Sullana - Puente la Paz; Óvalo-Aguas Verdes; Sullana - El Alamor; i Sullana - Tamogrande. En aquests trams, les actuacions que durà a terme Valoriza són la conservació de ponts, reparacions superficials en calçada, reposició i repintat de senyalització, neteja d'elements de drenatge i de berma i actuacions de seguretat viària, entre d'altres.

Així, Valoriza augmenta la seva presència a Llatinoamèrica, ja que a Xile ja compta amb 10 contractes que sumen gairebé 4.200 quilòmetres. A més, entre Uruguai, Mèxic i Espanya suma el manteniment de més de 5.000 quilòmetres de carreteres i vies ràpides, segons recull l'empresa en nota de premsa.

BENEFICI DE 97 MILIONS

Cal recordar que la constructora matriu, Sacyr, va aconseguir un benefici de 97 milions d'euros fins a setembre d'aquest any, un 8,1% que els 89 milions aconseguits durant el mateix període del passat exercici. En termes homogenis, és a dir, excloent-ne els resultats extraordinaris obtinguts el passat exercici, el creixement del resultat net va pujar un 41%.

Noticias relacionadas

contador