ep presidentesacyr manuel manrique enjuntaaccionistas
SACYR

Sacyr, a través de la seva filial Sacyr Aigua, ha completat els primers 10 quilòmetres de la fase inicial del Pla de Reg d'Adelaide del Nord (NAIS) per un valor de 44 milions de dòlars australians (28 milions d'euros), segons ha informat la companyia.

  • 3,31€
  • -2,13%

El projecte preveu la instal·lació de 29 quilòmetres subterranis de canonades, la qual cosa implicarà la creació de 150 ocupacions directes a Adelaide. A més, contribuirà al desenvolupament de fins a 300 hectàrees de terreny dedicats a l'agricultura per a l'exportació. La nova infraestructura constituirà una gran xarxa de transferència gràcies a una nova planta de reciclatge d'aigua, una xarxa principal, estacions de bombament, emmagatzematge subterrani i en dipòsits i una xarxa de distribució que es destinarà a la producció hortícola.

El projecte “és un gran exemple del tipus d'infraestructura que crea ocupació i estimula el creixement econòmic"

EL primer ministre de South Austràlia, Steven Marshall, ha visitat recentment aquestes obres. Ha assegurat que “el nou Govern del Partit Liberal està complint el seu ambiciós pla d'augmentar les exportacions d'Austràlia del Sud per generar més riquesa i ocupació a aquest Estat”.

Per la seva banda, la viceministra federal d'Agricultura i Recursos Hídrics, Anne *Ruston, ha dit que el projecte “és un gran exemple del tipus d'infraestructura que crea ocupació i estimula el creixement econòmic en benefici de les comunitats rurals”.

contador