cbsacyr7 short

L'espanyola Sacyr, mitjançant les seves filials Sacyr Industrial i Valoriza Medi Ambient, ha tancat el finançament de 24 milions d'euros amb l'entitat australiana CEFC (Clean Energy Finance Corp) per construir el seu primer projecte de tractament de residus a Austràlia, la planta de tractament mecànic i biològic de residus orgànics municipals a Dandenong South (Melbourne).

  • 3,35€
  • 0,78%

El contracte, adjudicat per MWRRG (Metropolitan Waste and Resource Recovery Group), entitat governamental de l'Estat de Victòria, inclou el finançament, enginyeria, construcció, posada en marxa i operació durant 15 anys, amb una possible extensió de cinc anys. La cartera d'ingressos estimada del projecte és d'uns 84 milions d'euros.

La planta tractarà residus orgànics procedents de recollida selectiva, tindrà una capacitat màxima de 120.000 tones a l'any i produirà 50.000 tones anuals de compost d'alta qualitat.

Donarà servei a una població d’1,2 milions d'habitants de vuit ajuntaments de la zona metropolitana sud-est de Melbourne. El projecte compleix amb els objectius del pla de gestió de residus australià de disminuir la quantitat de residus destinats a abocador i reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle com el metà.

Noticias relacionadas

contador