ep archivo   centro de datos de sap en walldorf alemania
SAP - Archivo

Banc Sabadell ha pujat un 3% el preu objectiu de SAP. L'entitat situa ara la valoració de les seves accions en 124 euros, amb una recomanació de comprar. Asseguren que la millora operativa tindrà lloc el 2023, cosa que serà el principal catalitzador del valor.

SAP

  • 180,88€
  • -0,65%

"Creiem que fins i tot amb unes estimacions conservadores, la millora operativa (creixement de l'EBIT de doble dígit) tindrà lloc el 2023, cosa que serà el principal catalitzador del valor, donant lloc a un 'rerating' de l'acció. Això, alhora, aportarà visibilitat a una potencial revisió a l'alça dels seus principals objectius del 2025".

"Tot això creiem que hauria d'apropar la cotització a nivells abans de l'advertència de beneficis de l'agost del 2020". Així ho assenyalen els analistes del banc en un informe recent.

Al text afegeixen que, després de set trimestres de transició de llicències al núvol, que hauria de durar 10 segons a la companyia, "veiem SAP llesta perquè els elevats costos que tant han llastat l'operativa es redueixin i comencin a donar els seus fruits" .

contador