ep el consejero delegado de banco sabadell cesar gonzalez bueno en una imagen de archivo
APIE

Els analistes de Renta 4 consideren que la venda del negoci de pagaments de Banc Sabadell seria "positiva" per al banc dirigit per César González-Bueno, ja que "li permetria guanyar en competitivitat i ampliar la proposta de valor".

  • 1,50€
  • 4,09%

L'entitat va confirmar aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que es troba en un procés d'anàlisi d'un possible acord estratègic amb un soci industrial especialista en el negoci d'adquirència.

Sabadell ha rebut ofertes no vinculants de la francesa Worldline, la italiana Nexi i la nord-americana Fiserv per la seva divisió de pagaments, una operació valorada fins a 400 milions d'euros.

"Aquesta operació de cerca d'un soci estratègic és semblant a la que va fer Caixabank amb Global Payments", assenyalen des de Renta 4.

"L'impacte pel que fa als resultats seria substancial com a 'one off' (extraordinari), encara que en el futur deixaria de percebre els ingressos recurrents del negoci a canvi d'una comissió de compliment d'objectius", afegeixen els seus experts, que reiteren el consell de sobreponderar el valor, amb una valoració d'1,10 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador