ep banc sabadell 20180515120111
Europa Press - Archivo

Sabadell s'ha desplomat al voltant d'un 3,6% en borsa aquest dimecres. Els títols de l'entitat presidida per Josep Oliu s'estan veient penalitzats al mercat i freguen mínims de l'any després d'un canvi en la recomanació d'HSBC, que aconsella ara simplement 'mantenir' posicions en el valor enfront del consell de compra anterior.

  • 1,64€
  • 8,73%

L'entitat situava el preu dels seus títols als 1,401 euros després de caure un 4,89% passades les 13.30 hores de dimecres, de manera que s'acostaven al mínim intradia de l'any, registrat el passat 27 de juny, quan va marcar als 1,37 euros per acció. El preu més baix al tancament que ha assolit aquest últim any Sabadell és de 1,3985 euros per títol, registrat la jornada prèvia.

La caiguda d'aquest dimecres no és el pitjor que ha patit l'entitat a l'any. Precisament a finals de maig l'entitat es va deixar gairebé un 7% en una sola sessió, la del dia 29, arrossegat amb la resta de bancs per la incertesa política a Espanya i Itàlia.

El preu que registra aquest matí es troba, però, lluny del preu objectiu que estableix el consens d'analistes recollit per FactSet, que és d’1,82 euros. Aquest import dona a Sabadell un potencial de creixement del 23,6% tenint en compte el seu preu de tancament d'ahir.

Noticias relacionadas

contador