ep letras de atresmedia en lo alto de la sede del grupo de comunicacion atresmedia en san sebastian
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els analistes de Banc Sabadell han elevat de manera molt notable la valoració borsària de les dues grans cadenes de televisió generalista a Espanya, Atresmedia i Mediaset Espanya.

  • 4,73€
  • -1,25%
  • 2,89€
  • -4,24%

"Revisem les estimacions a l'alça en incorporar la nostra visió més positiva del mercat publicitari de televisió. Tot i que el 2021 no ha començat a la mateixa senda que el quart trimestre del 2020, esperem millors perspectives des del segon trimestre", afirmen al seu últim informe sobre els dos valors.

Aquests analistes reconeixen que Atresmedia i Mediaset s'han revalorat amb molta força des d'octubre, ja que acumulen pujades superiors al 60%. No obstant això, consideren que "la revalorització pot continuar, perquè cotitzen a múltiples molt atractius i generen molta caixa".

Per això, han augmentat un 50% la valoració de Mediaset, fins a 7 euros per acció; i un altre 50% el preu objectiu de Atresmedia, fins a 4,5 euros per títol, xifra que llança un potencial alcista el 41% per la matriu de Telecinco i del 31% per la matriu d'Antena 3.

"Mantenim preferència per Mediaset per tenir més potencial i més capacitat de retallar costos (major marge) i generar caixa, el que la fa també una opció més defensiva", conclouen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador